top of page

Over ons...

Hallo allemaal, welkom op mijn webshop, de plek voor leuke inspiratie en materialen om je eigen lingerie te maken.

 

Ik ben Myriam, de trotse eigenaar van een kleine cupmaat. 

En laat die cupmaat nu meteen ook de trigger die mijn passie heeft gevoed om zelf mijn lingerie te maken.

 

Ik ben gelukkig getrouwd met Danny, samen zijn we de trotse ouders van 3 tieners...Niels, Merel & Noah. 
De liefde voor naaien kreeg ik van mijn mama. Al van kinds af aan genoot ik mee van de kunstwerken die zij van onder haar naaimachine toverde.
Al heel jong kreeg ik mijn eerste naaimachine, zo eentje waar je schijfjes moet veranderen om de juiste steek te krijgen. Wat een heerlijke nostalgie. Want mama haar naaimachine gebruiken...dat mocht ik uiteraard niet meteen. Vanuit die passie was ook mijn studierichting snel beslist: snit & naad. 
Na mijn schooltijd ben ik vrij snel mama geworden en naaide ik voor de kindjes . Nu ze wat groter zijn gaan ze liever zelf shoppen ;-). Enkele jaren geleden heb ik me gespecialiseerd in het maken van lingerie. In het begin vooral voor mezelf, maar later ook voor mijn dochter die wel eens houdt van iets speciaals dat je niet in de winkel kan krijgen. De bh's en de slips vlogen de laatste jaren onder het naaimachine door. 

 

Ooit waarschuwde iemand me dat lingerie maken verslavend werkt, maar ik geloofde haar niet. Ze had gelijk...lingerie maken is echt wel verslavend. Eens je het perfecte model hebt kan je zoveel verschillende dingen maken. 
Die passie voor zelfgemaakte lingerie wil ik graag met jullie delen. Ik bied jullie inspiratie en  lingeriepakketten aan die alles omvatten om helemaal zelf een volledige set of enkel een slip te maken. Of kom eens naar een workshop maar opgelet want je zou wel eens dezelfde verslaving kunnen krijgen als ik. 
Heb je nood aan een helpende hand, contacteer me dan en we leren samen het juiste patroon tot we een perfecte pasvorm hebben voor jou.


Schrijf jullie nu in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de nieuwste sets en workshops. 

Create your bra! Jij kan dat én het is heerlijk om te doen!

tot snel

                 Myriam

bottom of page